"La Cetate"Saptamana aceasta am facut o mica escapada la Constanta. Imi era dor de orasul in care am locuit mai bine de un an, in care mi-am inceput viata profesionala si care a avut cel mai mare impact asupra vietii mele. :-)
Norocul a fost ca am primit un telefon in timp ce eram pe drum si asa mi-am reamintit cu drag de unul din cele mai izolate si pitoresti locuri din oras, restaurantul "La Cetate" situat "undeva" in parcul Tabacariei.A fost o zi cu mult soare dar si cu averse de ploaie. Terasa restaurantului iti ofera o priveliste minunata asupra parcului, lacului, orasului Constanta.


Mancarea a fost absolut deliciosa, portiile extrem de generoase si preturile uimitor de acceptabile.
Eu, desi la dieta, m-am rasfatat cu o ciorba de vacuta si somon la gratar cu garnitura de brocoli sote. Yummi!Nu va speriati, nu am mancat mai multe feluri. Am fost insotita de familie. Dupa ce s-au racorit cu o delicioasa limonada, au gustat din variata oferta a meniului.

Snitel "Andreas" cu garnitura de cartofi prajiti.

"Bulz"

Pizza "Quatro stagioni"


La un moment dat ploaia ne-a gonit in interiorul restaurantului unde am servit desertul (clatite cu ciocolata) pe care din pacate nu l-am mai imortalizat. :-)A fost un pranz minunat si relaxant dupa o dimineata epuizanta de shopping!
Apoi am fugit la plaja si la o baita in Marea Neagra!
Kisses!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comentarii:

Post a Comment