Happy one year!



Se pare ca ieri blogul meu a implinit un an de cand am avut curajul sa public prima postare. Un an plin de bucurii si lucruri minunate, retete diverse, idei si sfaturi si multe locuri fabuloase. :-)
Aniversarea blogului meu incearca sa-mi reaminteasca inca o data cat de speciala este pentru mine luna aprilie, o luna calda, plina de flori si multe aniversari personale.
Poate a fost o coincidenta, sau poate asa a fost sa fie, dar ieri am reusit sa finalizez unul din proiectele mele, de fapt cel despre care v-am povestit in prima mea postare.
Coronita mea de flori de primavara, brodata cu atata migala anul trecut, in sfarsit a capatat o rama pe masura. Meritul este celor de la Michaels, magazinul meu preferat de "arts & crafts". Am ales o rama alba, in ton cu nuantele camerei, doua "mats", unul alb si unul verde pentru a accentua culorile folosite si sticla "masterpiece". Despre aceasta din urma am aflat ca are anumite proprietati speciale: protejeaza UV lucrarile inramate (impiedicand distrugerea acestora de catre lumina naturala) si nu reflecta obiectele luminoase din jur. In felul acesta, atunci cand admiri lucrarea, nu se creeaza un efect de oglinda, iar culorile sunt mai accentuate si imaginea mai clara. Aceasta sticla este putin mai scumpa decat cea obisnuita dar merita toti banii. Acum ma pot bucura in fiecare zi de florile mele brodate. :-)


Tot ce imi doresc este sa va pot impartasi in continuare, multi ani de acum incolo, din ideile mele, locurile vizitate si retetele incercate, din lucrurile marunte care ne inveselesc viata.
Kisses!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 comentarii:

Carmen said...

La multi ani!blogului tau si sa ne delectezi in continuare cu "lucruri" frumoase fie ele din lume sau create de tine! !XOXO

laura_md said...

Multumesc mult pentru urari Carmen! Sper sa am multa inspiratie si pe viitor!Kisses!

Post a Comment