Toamna



Va marturisesc, am o obsesie pentru coronite! De fiecare data am incercat sa nu ma limitez numai la coronitele de Craciun traditionale atarnate de usa de la intrare. Tin minte ca, in copilarie, i-am furat mamei toate florile artificiale din casa (avea un buchet superb de trandafiri "vintage") si am realizat o coronita cu aer de primavara care a stat ceva vreme atarnata de usa dormitorului meu. :-) Ulterior am incercat sa cos cu punct in cruce sau goblen diverse coronite, uneori chiar sa concep modele noi si originale.
Fiind in Statele Unite si avand acces la toate minunatiile care se gasesc in magazinele de "arts&crafts", am realizat o coronita de toamna care ne intampina mereu la intrare.

Am folosit ca baza o coronita din nuiele si crengi uscate. Recunosc am cumparat-o gata asamblata de la magazin, dar este foarte usor de realizat daca ai materialele necesare.



Apoi am folosit o ghirlanda din frunze "ruginite" artificiale. Puteti folosi si frunze naturale, acum ca e sezonul lor si se gasesc peste tot in toate formele si culorile.


Am atasat ghirlanda de coronita de nuiele cu ajutorul unui pistol cu silicon cald.


Am folosit dovlecei din plastic dar, daca dati fuga in piata, se gasesc o multitudine in variate marimi, forme si culori.



Pentru a finaliza micul meu proiect am realizat o funda dragalasa cu motive de toamna.


In imaginile de mai jos puteti vedea cum se poate obtine o funda cu multe bucle dintr-o panglica de aproximativ trei metri si jumatate lungime.




Rezultatul final este prima mea coronita de toamna! :-)


Intr-o postare viitoare am sa va arat cum am sa transform aceasta coronita pentru Halloween, o sarbatoare foarte populara pe meleagurile americane.
Kisses!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comentarii:

Post a Comment