"Frankfurt First Class Terminal"

Saptamana trecuta am calatorit pentru prima data cu "first class" Lufthansa, companie aeriana  la care am aflat ca exista diferenta intre first class si business class, mai ales cand zbori cu Boeing 747-400. Va voi povesti despre "zbor" intr-o postare viitoare pentru ca acum vreau sa va arat cum este la "First Class Lounge" in Aeroportul din Frankfurt.


Prima impresie a fost limuzina Mercedes cu care am fost asteptata si transportata de la avion in aeroport. :-)Datorita escalei mele lungi, de peste 5 ore, am gustat din deliciile si rasfatul oferit de "First Class Lounge". Mancarea era extrem de variata si de buna calitate si am inteles ca era pregatita de un adevarat "chef". Barul avea orice bautura sau cocktail iti poftea inimioara, iar ofertele nu se opreau aici.



Nu am rezistat si am gustat putin din preferatele mele, branzeturile frantuzesti!






Surprinzator este ca aveau o masinarie care felia "prosciuto"si puteai sa-l gusti proaspat, infasurat pe o grisina. Delicios! :-)


Masa se putea servi in zone special amenajate sau puteai sa iei o gustare in timp ce te odihneai pe una din canapelele foarte comfortabile. Servirea era impecabila!




Puteai savura fructe proaspete sau uscate, variate tipuri de nuci si alune cu diverse arome.


Ceea ce m-a uimit cel mai mult era faptul ca puteai sa faci o baie, jacuzzi sau doar un dus, sa te relaxezi cu un masaj sau chiar sa-ti faci pedichiura sau manichiura. Exista personal care putea sa-ti calce hainele. Existau camere special amenajate unde puteai sa dormi. Asta da rasfat!



Toate serviciile erau la o calitate de cinci stele. Nici nu stiu cand a trecut timpul pana la urmatorul meu zbor.
Kisses!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comentarii:

Post a Comment