"The Beaded frog"



Acum doua saptamani am fost intr-un mic orasel din "South Carolina" numit Greenville. Acolo am descoperit un minunat magazinas numit "The Beaded frog" unde poti sa cumperi cele necesare confectionarii bijuteriilor.



Numele magazinului e la fel de ciudat ca si zecile de broscute care te intampina la intrare. :-)


Vanzatoarele, extrem de amabile, m-au asigurat ca imi pot confectiona singura orice fel de bijuterie iar daca fantezia imi joaca feste, imi pot da o mana de ajutor.


Mai intai am dat o raita (de vreo 2 ore) pentru a admira zecile de mii de margeluse. Ma hotarasem sa-mi confectionez o pereche de cercei pe care sa-i port in fiecare zi. Dupa cum vedeti in imaginile de mai jos, mi-a fost destul de greu! :-)










Plimbandu-ma printre rafturile cu "bobite" am aflat ca piatra specifica lunii mele de nastere este diamantul sau cristalul. Cum diamante, evident, nu avea :-)  mi-am ales cateva cristale Swarovski in culori neutre iar elementele de legatura din argint. Incetul cu incetul cerceii au prins contur.


Nu a mai ramas decat sa fie asamblati de doamnele de acolo si am obtinut o minunata pereche de cercei pe care o pot purta mereu in amintirea zilelor petrecute in pitorescul Greenville.



Kisses!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comentarii:

Post a Comment