Thomas Kinkade

Nu sunt o impatimita a artei si nici o cunoscatoare, dar apreciez intotdeauna lucrurile frumoase. Despre Thomas Kinkade am aflat intamplator, cautand pe internet imagini pentru o felicitare de Craciun. Lucrarile pictorului american, cunoscut drept pictorul luminii, m-au atras imediat prin luminozitatea lor aparte, culori si povestea pe care o redau.


Am aflat ca, in Statele Unite ale Americii, Thomas Kinkade este un pictor apreciat iar operele lui sunt colectionate de catre iubitorii de arta. Cu siguranta gasiti pe internet informatii complete despre artist. Eu incerc sa va arat doar cateva din lucrarile lui minunate.



Am avut ocazia sa intru intr-un magazin Thomas Kinkade care comercializa replici ale autorului (un original poate costa si 2 milioane de dolari). Vanzatorul a fost foarte amabil si mi-a dat cateva informatii despre viata pictorului, tehnicile folosite de el, si mi-a aratat cateva tablouri. Preturile variau intre 90 de dolari (cele mai mici dimensiuni) si cateva mii de dolari!



Deocamdata am cumparat de la  "Hallmark" un set de felicitari, cu tablouri de iarna Thomas Kinkade, pentru Craciun, in speranta ca ii voi inveseli pe cei care le vor primi!:-)



Kisses!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comentarii:

Post a Comment