Told in a garden



"Told in a garden" este un site interesant, in care am descoperit lucruri minunate. Exista un link cu modele gratuite reprezentand ingerasi. Modelele sunt redate cu punct in cruce si contin instructiunile necesare (coduri de culori dmc si panza folosita). Cum am o adevarata pasiune pentru ingerasi (am o colectie micuta de ornamente de Craciun cu aceasta tema), nu am ezitat sa le incerc.
Mai jos sunt fotografii de pe site ale modelelor cusute de mine, doar ca nota informativa. Ele pot fi luate in format ".pdf" de pe site, imaginea fiind mult mai clara si perfecta de printat.




Am cusut aceste modele acum aproape 4 ani, cu punct de goblen, folosind panza speciala de goblen si adaptand atele pe care le aveam la nuantele cerute de model. Pe vremea aceea nici nu auzisem de produsele dmc si nici de faptul ca poti folosi si margele in broderia acestor modele.




Dupa ce am terminat de cusut modelele, am hotarat sa le inramez singura. Am folosit hartie cartonata in nuanta "rosu bordeaux" (care se gaseste in toate papetariile) si am creat fiecareia un "passepartout". S-au incadrat astfel perfect in rame de fotografii, dimensiunea 10/15.


Modelele sunt perfecte pentru un mic cadou, sau, de ce nu, sa-ti inveseleasca privirea in fiecare dimineata de pe noptiera. Sunt sigura ca va plac!
Kisses!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comentarii:

Post a Comment