"Renuletz!"

Asa cum spuneam intr-o postare anterioara am revenit cu al doilea ciorapel de Craciun pe care l-am realizat anul trecut in noiembrie!
Trebuia sa mai realizez unul, asa ca am gasit modelul rasfoind una din revistele mele "Lucru de mana". Un ren foarte haios imbracat intr-un pulover "norvegian" si un bradut in brate. Am folosit o bucata de etamina veche si am incercat sa respect codul culorilor "Anchor" din schema originala,  folosind atele mele.


Pentru ca tiparul sa semene cat mai mult cu un ciorapel am adaugat o saniuta cu cadouri. Modelul l-am gasit in aceeasi revista. Originalitatea sunt fulgii aurii pe care i-am brodat pe fondul tiparului.


Odata modelul terminat, am trecut la croit. Am folosit o catifea visinie si fasii de imprimeu cu picatele alb-rosii decupate dintr-un material din bumbac (culorile s-au potrivit de minune). Restul a fost multa, multa imaginatie!


Ciorapeii cu petice la calcai sau varf mi se par tare haiosi!
Iata ce a iesit!:-)


Anul trecut a fost pentru prima data cand mi-am petrecut Craciunul departe de locurile natale! Acest ciorapel a fost realizat special din acest motiv!
In poza de final am fotografiat ambii ciorapei realizati, asa cum de altfel au asteptat sa fie umpluti cu lucruri minunate, unul langa altul!:-)
Kisses!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comentarii:

Post a Comment