Minnie...for my baby!

Ieri am asteptat cu nerabdare sa imi aduca fina un fir de mouline negru ca sa pot termina micul proiect ce vreau sa vi-l arat.
Nu am realizat niciodata un ornament de brad din punct in cruce, si am vazut ca e o adevarata isterie. Sunt bloguri speciale numai pentru asta. Exista concursuri si am gasit un site in care te inscrii si postezi in fiecare luna a anului ornamentul de brad pe care l-ai facut, iar la sfarsitul anului cand vine momentul ai de agatat in pom 12 sau, de ce nu, mai multe "mici chestii". Eu nu vreau sa fac lucrul asta sau sa intru in nu stiu ce competitie. Am gasit pe unul din site-uri acest mic ornament de brad si mi-a placut, l-am copiat in stilul meu si l-am cusut.


Am gasit un gherghef interesant, in cutia mea cu vechituri, care a apartinut mamei mele si care ma poate ajuta in viitor pentru proiecte de mici dimensiuni ca acesta. Panza este un rest de la un alt proiect mai mare la care lucrez si este o panza de in, 32count, in culoare naturala, iar ata este de la dmc.


Nu am respectat vreun cod de culori. Mereu imi place sa improvizez si sa inventez, sa fiu originala. Am incercat sa asortez culorile folosind ce am. Cat priveste modelul am adaugat ceva fata de original, i-am facut bulinute funditei :-), nu de alta dar eu asa stiu ca are originalul personaj Disney. La multe modele cross-stitch in schimb se coase un punct numit back-stitch adica un fel de "in urma acului" cu un singur fir de culoare mai inchisa care sa accentueze trasaturile. Mi se terminase negrul, asa ca noroc cu fina mea care mi-a adus cateva fire si am reusit sa-l termin. Iata rezultatul final!


Micul proiect nu este cusut dupa toate regulile punctului in cruce si cunoscatorii stiu la ce ma refer, dar sunt convinsa ca o sa ne bucure din bradul de Craciun atunci cand va fi finisat.
Sper sa va placa si voua!
Kisses!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 comentarii:

Post a Comment